fbpx

El divendres 28 d’octubre a partir de les 19.30 hores, va tenir lloc a la Sala Rex Natura d’Alzira la Gala Final del III Circuit El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera.

En primer lloc es va fer entrega de diferents obsequis als «finisher» del Circuit. Circuit que és portà a terme des del mes d’abril fins al mes d’octubre de 2016 i hi havia de puntuar en, almenys, 8 de les 11 proves per a poder classificar i ser «finisher» de la tercera edició. Proves que han transcorregut per localitats al voltant del Parc Natural de l’Albufera i amb distàncies d’uns 10 km: Silla, Benifaió, el Perelló, Cullera, Beniparrell, El Perelló, Polinyà, Favara, Castellar-Oliveral, Sueca i Catarroja. Pel que fa a C.A. Poblats Marítims, van aconseguir la condició de «finisher»: Immaculada Casillas, Manuel Pardo i Manuel Garsando.

La Gala va prosseguir amb els parlaments habituals d’organitzadors i patrocinadors i amb la projecció d’un vídeo resum del Circuit, que va ser molt aplaudit per les corredores i els corredors. El moment més esperat va arribar, per descomptat amb el lliurament dels premis aconseguits pels corredors i clubs participants. En aquesta edició, amb la molt bona notícia per al club, del títol aconseguit per Manuel Garsando com a Campió de la Categoria Veterà C. Finalitzant la Gala amb un vi d’honor per a tots els assistents.