fbpx

Una organització sense cap ànim de lucre, únicament donar a conèixer el nostre entorn a la resta de veïns de la comarca i de més enllà, que decideixen vindre i al mateix temps que puguin gaudir de les ofertes culturals, gastronòmiques, allotjaments així com de tots els servicis que ofereixen els nostres pobles.

La mancomunitat formada per la Vall de Laguar i Orba, i la seua impressionant geografia es mereix tindre una cursa per muntanya d´aquelles que et siguin difícil d´oblidar per el seu paisatge, el seu ambient, el seu recorregut, la seua gent, … i aquest sense cap dubte es el nostre objectiu, fer una cursa de muntanya que es consolida al llarg dels anys i siga un referent al nostre territori, sempre apostant i respectant el medi ambient, com a fil conductor.

La cursa es realitzarà el primer cap de setmana de Març, tali com marca el calendari del circuit de Trail de la Marina.

Aquesta estarà limitada a un nombre de 400 participants màxim dividits equitativament entre 2 curses de aproximadament 25 i 14 km per així poder donar a conèixer diferents recorreguts de les nostres poblacions i al mateix temps no produir un fort impacte al nostre entorn natural.

Per el que respecta al recorregut, tindrà la seua eixida a La Vall de Laguar i meta al Poliesportiu Municipal d’Orba, les dues proves discorreran íntegrament per els termes de Orba i Vall de Laguar. Una cursa arriscada per l´aspecte logístic, però que sense cap de dubte la farà mes atractiva. Les dues proves tindran eixida en Fleix, al poble mig de la Laguar.

La prova de la mitja marató (25 km), anirà a buscar la Font Grossa, per iniciar la ruta dels 6.000 escalons del barranc de l´Infern (PR-CV 147), coneguda com La Catedral del Senderisme, ruta imprescindible per a qualsevol aficionat a la muntanya, per la seva bellesa e història, aquest tram compta amb aproximadament 11 km de recorregut i un desnivell acumulat d´uns quasi 800 m positius.

El Trail Castillo de Cofrentes, penúltima carrera del Circuito Trail Valencia Cajamar, volvió a su cita con los corredores más de tres años después de su última edición. La prueba se ha celebrado rodeada de un gran ambiente en la localidad valenciana, donde vecinos y aficionados han arropado a los corredores en una mañana que empezó fría pero que termino con una temperatura templada idónea para la práctica del trail.

Los corredores de las dos modalidades, TRAIL y sprinttrail, han transitado por unos circuitos que este año han sido retocados y minuciosamente cuidados por la organización. 

Clasificaciones I ATZAVARES TRAIL ORBA (24K): 

ALEJANDRO MUÑOZ          03:48:48

 LLUÍS FABREGAT                03:50:58

AITOR DEZA                         03:51:31

Clasificaciones I ATZAVARES TRAIL ORBA (14K):

MARTIN AIZPURUA             01:28:02

JUAN RAMÓN MUÑOZ       01:43:01

ABBY PENLINGTON            02:04:58

RAMON BALLESTER           02:35:15

Clasificaciones IV TRAIL CASTILLO DE COFRENTES (19’6K):

MIGUEL ANGEL SANCHEZ     02:27:10

¡Muchas felicidades a nuestros traileros!

Share This