fbpx

Aquest diumenge, 21 de maig, s’ha celebrat el II Trail Vall del Túria de Gestalgar amb la participació d’un bon grapat d’atletes companys de CA Poblats Marítims.

La carrera organitzada pel CDM Gestalgar ha comptat amb tres modalitats diferents: una marxa no competitiva de 8 quilòmetres i dos trails de 12,6 i 30 quilòmetres respectivament. Els set esportistes de Poblats Marítims que han competit en la modalitat de 12,6 quilòmetres i 750 metres de desnivell positiu són: Abby Penlington, Aitor Deza Atutxa, Cynthia Valverde Gallego, Gonzalo Morro, Juan Ramón Muñoz de la Cruz, Lluís Fabregat Blasco i Martín Aizpurua Domínguez.

El recorregut de la prova discorria per un terreny exigent, amb molta pedra i poca ombra que fan que la dosificació de les forces i la destresa tècnica dels corredors siguen fonamentals. No obstant això, els nostres atletes han obtingut magnífics resultats que compartim amb vosaltres a continuació. 

D’altra banda, el nostre esportista Miguel Ángel »Mickey» ha participat en la modalitat de 13 quilòmetres i 380 metres de desnivell positiu del V Trail de teresa de Cofrents. Una prova amb un recorregut molt ràpid encara que en els últims 5 quilòmetres van ser els que més dificultat van presentar

Anima’t a córrer per la muntanya amb nosaltres! Ens veiem en el pròxim trail!

Clasificació II Trail Vall del Túria de Gestalgar (Modalitat 14K):

Martín Aizpurua Domínguez        01:20:56

Juan Ramón Muñoz De la Cruz    01:24:20

Gonzalo Morro                               01:28:54

Aitor Deza Atutxa                           01:38:29

Lluís Fabregat Blasco                    01:47:44

Cynthia Valverde Gallego             01:47:49

Abby Penlington                            01:51:17

Clasificació V Trail Teresa de Cofrentes (Modalitat 13K):

Miguel Ángel Sánchez Quirós       01:10:49

¡Moltes felicitats als nostres trailers!

Share This