fbpx

L’esport valencià ha tornat a reunir-se un altre any més per a premiar als principals esportistes, clubs, federacions i altres entitats que majors mèrits van contraure durant l’any passat 2022. L’edició XXIII dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València s’ha celebrat en la vesprada de hui en la sala d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina, amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, entre altres dirigents i personalitats del món de l’esport. 

Durant l’acte, s’han atorgat un total de 32 premis per a reconéixer el treball dels clubs i esportistes de la ciutat de València. S’han premiat tots els àmbits esportius, des de l’esport escolar, passant pel popular o l’esport adaptat. Així com el treball dels voluntaris, entrenadors, organitzacions implicades en el desenvolupament dels esdeveniments esportius o el Premi Amorós. 

El premi a l’Esportista més Destacat de l’Àmbit Popular ha recaigut en Domingo Mengual, a títol pòstum, per haver sigut uns dels tres ‘Magnífics’ de la Marató de València.

Dins de la categoria de Voluntariat espotiu, Juan José Gandia i Jose Pila s’han alçat amb el premi al voluntari més destacats. La Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana ha sigut premiada com l’entitat que més ha donat suport al moviment del voluntariat.

¡Enhorabona! ¡Sou Molt grans!

 

 

Share This